Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Vakantiebieb

23 mei 2019

Jaarlijks blijven duizenden kinderen in de zomer doorlezen dankzij de VakantieBieb. Een mooie ontwikkeling en bovendien erg belangrijk. Blijven lezen in de vakantie helpt namelijk een terugval van het AVI-niveau voorkomen.

 

De VakantieBieb-app biedt een brede selectie van maar liefst 50 e-books voor het hele gezin. Bijvoorbeeld ‘Deze mop is top’ van Paul van Loon, ‘Met opa door Europa’ van Tamara Bos, ‘Level 13’, ‘Game Over’ van Esther van Lieshout en ‘De Zevensprong’ van Tonke Dragt.

De VakantieBieb is een zomercadeautje van de Bibliotheek en gratis te downloaden. Een lidmaatschap is niet nodig. Voor kinderen opent de VakantieBieb op 1 juni. Vanaf 1 juli zijn ook de boeken voor volwassenen beschikbaar. De VakantieBieb is geopend tot en met 31 augustus.

 

Winactie

Wist u trouwens dat de leerlingen kans maken op een iPad Mini? Gedurende de zomer kunnen ze doorgeven wat hun favoriete e-book uit de VakantieBieb is en waarom. Informatie over deelname en spelvoorwaarden zijn te vinden op www.vakantiebieb.nl/jeugd

 



Nieuwsarchief