Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Zomervakantie

11 mei 2021

Het duurt nog even maar voordat je het weet is het zover!

Woon je in de gemeente Den Helder? Dan zou jouw zomer er zomaar eens eentje kunnen worden om echt naar uit te kijken! De gemeente Den Helder maakt, samen met Stichting Weekje Weg, vakantieweken mogelijk voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar die rond moeten komen van een minimum inkomen en samen op één adres wonen in de gemeente Den Helder. Op dit moment gaan wij er vanuit dat deze vakanties door kunnen gaan.

Deze vakanties vinden plaats op ´Heidepark Veluwsch Karakter´ in Vierhouten in de week van 23 juli t/m 30 juli 2021 en 6 augustus t/m 13 augustus 2021. Je wordt op een centrale plaats in de gemeente opgehaald met een touringcar die jou en je gezin naar Vierhouten brengt. De bus brengt jullie een week later weer terug. Tijdens de vakantie logeert ieder gezin in een eigen stacaravan of blokhut.

Zijn je kinderen niet ouder dan 12 jaar en wil je weten of jij ook in aanmerking komt? Neem dan vóór 21 mei 2021 contact op met team bijzondere bijstand via bijzonderebijstand@denhelder.nl

 

 



Nieuwsarchief