Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Legoclub Den Helder en Sail Den Helder

15 mei 2017

Legoclub Den Helder en Sail Den Helder

 

Via een enthousiaste moeder kregen wij doorgestuurd dat er een leuke actie gaande is omtrent de legoclub en Sail 2017.

" LegoClub Den Helder en Sail Den Helder organiseren een LEGO bouwwedstrijd voor basisscholen in de Gemeente Den Helder"

 

Sail Den Helder 2017 staat voor de deur en het belooft een geweldig event te worden. Als LegoClub Den Helder dragen we graag ons steentje bij aan dit geweldige internationale event door de helderse Jeugd in dit nautische thema te laten bouwen met onze Lego.

Wij kwamen daarom een tijdje terug op het idee om samen met de organisatie van Sail Den Helder een bouwwedstrijd voor basisscholen uit Den Helder en Julianadorp te organiseren met als thema "Sail Den Helder 2017".

 

Wij hebben ons opgegeven om mee te doen en zijn 1 van de 16 scholen die mee mogen doen.

Uit die 16 scholen worden er uiteindelijk 4 winnaars gekozen die doorgaan naar de finale.De creaties van de 4 winnaars die tijdens de finaleronde gebouwd zijn zullen worden tentoongesteld tijdens Sail Den Helder 2017.

Tijdens dit evenement wordt de uiteindelijke winnaar gekozen!

 

De leerlingen die hebben meegebouwd, hebben fantastische werken laten zien. De jury komt op 30 mei langs om alles te bekijken en zal ons dan woensdag 31 mei laten weten of wij de finale hebben gehaald of niet. Duimt u met ons en de leerlingen mee?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Nieuwsarchief