Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Sportdag 2017-2018

18 juni 2018

Sportdag groep 8

 

Op donderdag 24 mei was de jaarlijkse sportdag voor alle groepen 8 uit Den Helder. Dit wordt elk jaar georganiseerd door Sportservice Den Helder. Het was de dag na ons schoolkamp dus iedereen was wel een beetje moe, maar we hebben het erg leuk gehad. Elk half uur gingen we naar een ander onderdeel.

 

We begonnen met judo op echte judo matten samen met meester Silvio. Hij leerde ons allerlei oefeningen en technieken, dat was erg leuk. Daarna gingen we in de zaal multibal spelen, we gooiden met een dobbelsteen en die bepaalde welk spel we speelden (voetbal, handbal, basketbal, volleybal, hockey) en dat speelden we dan tot er twee doelpunten waren gemaakt en dan weer een ander spel.

Daarna gingen we naar buiten en speelden we boarding voetbal, daarna door naar blind volleybal, water en vuur en tot slot de stormbaan. Het was een leuke sportochtend!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

 



Nieuwsarchief